Πέθανε οροθετική γυναίκα που είχε διαπομπεύσει ο Λοβέρδος

12/05/2016

Σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου, ακόμα μία εκ των δεκάδων οροθετικών γυναικών που είχαν τότε διαπομπευτεί από τον Ανδρέα Λοβέρδο και την κυβέρνηση του 2012, έχασε τη ζωή της. Πρόκειται για την 32χρονη Μαρία Κουλουριώτη, μητέρα ενός παιδιού.

Η είδηση του θανάτου της 32χρονης Μαρίας, έγινε αρχικά με σημείωμα της μητέρας της που δημοσίευσε η Εφημερίδα των Συντακτών:

“Έγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος.

Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν. Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.

Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου. Ευμορφία Κουλουριώτη”.




Δες και αυτό!