Το φιλί του Robert Pattinson και του Taylor Lautner

07/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια των MTV Movie Awards 2011 στο Los Angeles, ο Robert Pattinson επέλεξε να φιλήσει τον Taylor Lautner! Ναί, διαβάσατε καλά. Το πανέμορφο vampire της γνωστής τριλογίας δε μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του γυμνασμένου λυκανθρώπου, του οποίου οι φωτογραφίες κάνουν το γύρω του πλανήτη τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστής σειράς των ταινιών «Twilight» κέρδισε με τη συμπρωταγωνίστριά του Kristen Stewart το βραβείο «Καλύτερου Φιλιού» χωρίς ωστόσο, ως είθισται, να είναι εκείνη που εισέπραξε το φίλι, ένεκα του βραβείου!

Όταν όμως ο Pattinson έφτασε στο μικρόφωνο ζήτησε συγνώμη από τη συμπρωταγωνίστριά του Kristen Stewart και είπε «θέλω να δώσω το φιλί μου σε κάποιον άλλο που θα το εκτιμήσει περισσότερο!». Και η Kristen Stewart απάντησε « Πήγαινε να τον βρεις».

Ο ηθοποιός πανηγυρίζοντας έξαλλα κατέβηκε στην πλατεία προκειμένου να δώσει μαθήματα φιλιού στον συμπρωταγωνιστή του Taylor Lautner, που ήταν κι αυτός υποψήφιος για το βραβείο για το δικό του φιλί με τη Stewart, αλλά τελικά δεν κέρδισε βραβείο Το ενδιαφέρον πάντως είναι πώς ο «λυκάνθρωπος» του Twilight δεν έφερε κάποια αντίσταση.

Video ( χωρίς ήχο )

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!