Φλόριντα: Ιστορία έγραψε ζευγάρι έφηβων κοριτσιών

11/05/2016

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Φλόριντα των ΗΠΑ δυο ερωτευμένα κορίτσια, η Λίντσι και η Μπρί , ψηφίστηκαν ως βασίλισσες του πάρτι αποφοίτησης που διοργανώνεται κάθε χρόνο για τους τελειόφοιτους μαθητές λυκείου.

Οι δύο 17χρονες κοπέλες, οι οποίες βρίσκονται σε σχέση εδώ και τρία χρόνια προχώρησαν σε δηλώσεις, με την Μπρι να αναφέρει τα εξής : ” Είναι όμορφο το να γνωρίζουμε ότι πράγματα στα οποία συμμετείχαμε μπορούν να βοηθήσουν άλλους που παιρνούν δύσκολα, με ένα θετικό τρόπο. Χρειαζόμουν κάποιον στη ζωή μου να μου πει πως όλα θα πάνε καλά όταν το περνούσα αυτό πριν χρόνια. Αλλά δεν το είχα αυτό”.

“Ελπίζω πως ο κόσμος θα το δει αυτό και θα αρχίσει να σκέφτεται ότι είναι καλό να είσαι υποστηρικτής της LGBTQ κοινότητας”, λέει η Λίντσι και συνεχίζει : ” Στο Λίον (σ.σ. το όνομα του σχολείου όπου φοιτούν) μιλούν συχνά για την αλλαγή. Αυτό είναι ένα καλό παραδείγμα για τους νεότερους μαθητές εκεί”

Η Λίντσι και η Μπρι απέσπασαν ιδιαιτέρως θετικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ η μητέρα της Μπρι σημείωσε στο ίνσταγκραμ:

” Η Μπρι, που ενδιαφέρεται τόσο για την ισότητα, τον φεμινισμό και δεν έχει έμφυλες προκαταλήψεις είναι υπερήφανη για το σχολείο της και την τάξη της που αναγνωρίζει ότι ο έρωτας δεν έχει κανόνες, όσον αφορά το φύλο. Ως μητέρα της Μπρι είμαι υπερηφάνη για εκείνη που επιλέγει την αγάπη, είναι γενναία και εμμένει σε αυτά που πιστεύει ακόμα κι αν είναι διαφορετικά από αυτά που πιστεύω εγώ και ο περισσότερος κόσμος. Είναι ένας πανέμορφος άνθρωπος και ήταν μια υπερόχη βασίλισσα στο πάρτι αποφοίτησης”.

Μπράβο,κορίτσια.

Ειρήνη Κ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!