Γιορτάσαμε τα γενέθλια του oikotimes με την Έλενα και τον Sergey

Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Μια μοναδική βραδιά είχαμε χθες στα γραφεία του περιοδικού Antivirus. Γιορτάσαμε όλοι μαζί τα 15 χρόνια του www.oikotimes.com, ένα από τα δημοφιλέστερα fan sites για το διαγωνισμό της Eurovision και φυσικά όχι μόνοι μας.

Στην παρέα μας ήταν η νικήτρια της Eurovision 2005, Έλενα Παπαρίζου και το μεγάλο φαβορί της Eurovision 2016, τον Ρώσο εκπρόσωπο, Sergey Lazarev.

Οι selfies δεν είχαν τελειωμό ενώ η Έλενα, που υπήρξε και εξώφυλο στο περιοδικό μας, στηρίζει πάντα την LGBT κοινότητα και το δείχνει έμπρακτα με την άνεση και την αγκαλία προς όλους μας.

Καταδεκτικοί και πολύ φιλικοί οι δύο superstar έγιναν ένα με τους φίλους και συνεργάτες σε μια μοναδική βραδιά στην οποία περάσαμε απίστευτα με τα υπέροχα κρασιά του Muses Estate, τα μοναδικά Shark Energy Drink και τα δροσιστικά κοκτέηλ της Jose Cuervo ενώ μοιράσαμε μοναδικά δώρα από το αρχείο του oikotimes.com και της ES Collection. Ευχαριστούμε ιδιαίερα και τη LOMMER για την απίστευτη EVA bag στην Έλενα

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!