Coming out για νεαρό αστέρι του YouTube

18/04/2016
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Mέσα από το νέο του βίντεο αποφάσισε να κάνει coming out ο τραγουδιστής Sam Tsui, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το YouTube.

Τα νέα προκάλεσαν την έκπληξη των θαυμαστών του, μιας και ο ίδιος δεν συνήθιζε να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Υπήρχαν ωστόσο αρκετές εικασίες σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, όταν έγινε γνωστός μέσα από την επανεκτέλεση γνωστών τραγουδιών, όπως το “We Found Love” Rihanna and The One και το “Who Got Away” της Katy Perry, τα οποία ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια επισκέψεις.

Πρόσφατα ο Sam ανέβασε ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε σχέση με τον – επίσης youtube star – Casey Breves.

“Είμαι περήφανος που είμαι αυτός που είμαι και έχω μια απίθανη σχέση”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!