Athens Pride AT LAST :)

03/06/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τόσο η κρίση όσο και το κίνημα της αγανάκτησης μας αφορά και μας επηρεάζει. Η κοινότητα των LGBT έχει έναν παραπάνω λόγο να είναι αγανακτισμένη: τη διαιώνιση της διάκρισης σε όλα τα επίπεδα. Με το ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα δεν μας χωρίζει τίποτε, ενώ μας ενώνει η διάθεση για απόλυτα ειρηνική εκδήλωση των διεκδικήσεων μας και της αγανάκτησής μας. Τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουμε λάβει από το χώρο αυτό είναι θετικά. Ωστόσο, οι σχεδιασμένες μας εκδηλώσεις σήμερα και αύριο θα λάβουν χώρα με κάποιες μετατροπές για λόγους προσαρμογής στα δεδομένα. Συγκεκριμένα:

3 Ιουνίου, 20.00: pinksingers: Η ίδια η χορωδία θα ήθελε να βρισκόταν στην πλατεία, αλλά λόγω της φύσης της (τραγούδι χωρίς ορχήστρα) θεωρεί ότι δεν είναι δυνατόν. Δεδομένης και άλλης εκδήλωσης την ίδια ώρα στην Καραγιώργη Σερβίας, το πλησιέστερο σημείο στο Σύνταγμα που μπορούσε να επιλεγεί είναι η πλατεία Καπνικαρέας. Εθελόντριες κι εθελοντές θα ενημερώνουν το κοινό της πλατείας εκείνη την ώρα.

4 Ιουνίου, πλ. Κλαυθμώνος: το πρόγραμμα της πλατείας θα διεξαχθεί κανονικά όλη την ημέρα

4 Ιουνίου, παρέλαση- prideparade ΦΙΛΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ: Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε και μάλιστα στις 6 ακριβώς. Γνώμονας είναι η μέγιστη επιτυχία της. Συμπληρωματικές ανακοινώσεις θα γίνουν κατά την έναρξη της παρέλασης στην πλατεία.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!