Demi Lovato: Έκανε δωρεά 75.000$ για την καταπολέμηση της ομοφοβίας

06/04/2016

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ δώρισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην ένωση Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD). Η Demi Lovato είναι μία καλλιτέχνης που στα παιδικά της χρόνια πέρασε από το στάδιο της κατάθλιψης επειδή ήταν θύμα εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο. Αυτό την οδήγησε σε ακραίες συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα να κόβει κομμάτια δέρματος από το σώμα της, ωστόσο ευτυχώς για αυτήν το ξεπέρασε. Μάλιστα, η ίδια κατά καιρούς προσπαθεί με διάφορες ενέργειες να εξαλείψει τον εκφοβισμό και την ομοφοβία που υπάρχει γύρω μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι το τραγούδι «I Really Don’t Care» που έγραψε για το Pride του Λος Άντζελες και είναι ένα από τα πιο διάσημα videoclip της. Εξαιτίας αυτού, ήταν υποψήφια στα Glaad Awards και κέρδισε το βραβείο Vanguard. Η ίδια όταν παρέλαβε το διάσημο βραβείο είπε μερικά λόγια που συγκίνησε το κοινό και μας έκανε να τη αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο.

Βέβαια, την μεγάλη έκπληξη μας την φύλαγε για το τέλος της βραδιάς όταν ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά 75.000 δολαρίων στην LGBT κοινότητα για την καταπολέμηση της ομοφοβίας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!