Π. Γαϊτάνος: “Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές, νιώθω χαλαρά και με άνδρες και με γυναίκες”

05/04/2016

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε στην εκπομπή “Με το καλημέρα” και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχει παντρευτεί ακόμα: «Πόσο εύκολο είναι να βρει κανείς μια γυναίκα η οποία είναι άξια για πραγματική οικογένεια».

Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί φλερτ από άντρες, ο Πέτρος Γαϊτάνος απάντησε: «Ναι, με έχουν φλερτάρει πολλές φορές. Δεν παίζει ρόλο αν είναι άντρας ή γυναίκα. Έχω έρθει μερικές φορές σε δύσκολη θέση και με άντρες και με γυναίκες και νιώθω χαλαρά και με άντρες και με γυναίκες, δεν έχω πρόβλημα».

https://youtu.be/dkV9pGHlx08?t=19

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!