Η απάντηση του Γουέντγουορθ Μίλλερ στα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του

30/03/2016

Μια φωτογραφία από το παρελθόν του ηθοποιού Γουέντγουορθ Μίλλερ αναρτήθηκε πριιν λίγες ημέρες στα social media και συγκεκριμένα, το 2010 οπότε και είχε βάλει παραπανίσια κιλά και η εμφάνισή του ήταν παραμελημένη, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο, συνοδεύτηκε από ειρωνικά σχόλια.

Ο Μίλλερ λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει στα πικρόχολα σχόλια με ανάρτηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook όπου και έγραψε τα ακόλουθα:

“Σήμερα, διαπίστωσα ότι ήμουν το θέμα μιας σειράς αναρτήσεων στο ίντερνετ. Όχι για πρώτη φορά. Αυτή, όμως, είναι διαφορετική από τις άλλες. Το 2010, έχοντας σχεδόν αποσυρθεί από την υποκριτική, κρατούσα χαμηλό προφίλ για μια σειρά από λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος ήταν ότι είχα τάσεις αυτοκτονίας. Κι αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο έχω γράψει, έχω μιλήσει, το έχω μοιραστεί…”

Ήμουν ντροπιασμένος και πονούσα, θεωρούσα τον εαυτό μου κατεστραμμένο εμπόρευμα. Οι φωνές στο κεφάλι μου με οδηγούσαν στο μονοπάτι της αυτοκαταστροφής και όχι για πρώτη φορά. “Πάλεψα” με την κατάθλιψη από την παιδική μου ηλικία! Είναι μία “μάχη” που μου κόστισε χρόνο, ευκαιρίες, σχέσεις και νύχτες», αναφέρει ο Γουέντγουορθ και συμπληρώνει: «το 2010, έχοντας φτάσει στο χαμηλότερο σημείο της ενήλικης ζωής μου, έψαχνα παντού μια ανακούφιση. Και την βρήκα στο φαγητό! Θα μπορούσα να την είχα βρει στα ναρκωτικά, στο αλκοόλ, το σεξ, αλλά το φαγητό ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα!».

Εξηγώντας πως η εν λόγω φωτογραφία τραβήχτηκε από παπαράτσι εν ώρα γυρίσματος μαζί με ένα φίλο του, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως αρχικά ενοχλήθηκε αλλά έχει μάθει να συγχωρεί και κατέληξε: «σήμερα, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία μου, με το κόκκινο μπλουζάκι και το αμυδρό χαμόγελο, θυμάμαι τον αγώνα μου, την αντοχή μου και την επιμονή μου να παλέψω με τους δαίμονές μου. Όπως μία πικραλίδα σε ένα μονοπάτι… άντεξα!».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!