Η Λιζέτα Καλημέρη στο Almaz

01/06/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

HΛιζέτα Καλημέρη επιστρέφει στο Almaz. Και το Almaz ξανανοίγει την αυλή του στις παρέες. Αυτές που φτιάχνονται πάνω στην σκηνή, αφού η Λιζέτα Καλημέρη θα έχει στο πλευρό της ένα δεξιοτέχνη μουσικό αλλά και μία από τις πιο ξεχωριστές και συγκινητικές γυναικείες φωνές, την Φωτεινή Βελεσιώτου. Αλλά και αυτές που φτιάχνονται κάτω από την σκηνή, σε μια από τις πιο όμορφες αυλές της Αθήνας.

 

Με 4 κιθάρες, ένα lupstation, ένα μπουζούκι και μια φωνή, η Λιζέτα Καλημέρη και ο Δημήτρης Λάππας μας υποδέχονται στο καλοκαιρινό Almaz την Τετάρτη 8 Ιουνίου. Οι δυο τους κάνουν επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης αλλά και της παλαιότερης ελληνικής δισκογραφίας. Ακολουθώντας τη διάθεση της στιγμής και παίρνοντας ελεύθερα την κατεύθυνση που η ίδια η βραδιά θα εμπνέει, αυτή η μοναδική μουσική παρέα θα επιχειρήσει να θυμηθεί και να μας θυμίσει την απλή λειτουργία των τραγουδιών στην ψυχή μας.

 

H Λιζέτα Καλημέρη ερμηνεύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα μας τραγούδια από τις χαρακτηριστικές συμμετοχές της, δυσεύρετες ορισμένες φορές, σε δουλειές ξεχωριστών καλλιτεχνών και φίλων της. Από το 1994, που πρωτοβγήκε στη δισκογραφία, μέχρι σήμερα η Λιζέτα Καλημέρη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε και μέσα από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, όπως ο Γιώργος Καζαντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Τσιαμούλης. Πάντα προσεκτική στις επιλογές της, χωρίς ποτέ να “σπαταληθεί” κατάφερε να μην κάνει εκπτώσεις στο ρεπερτόριο που ερμήνευσε και να καταλάβει μία ξεχωριστή θέση στην ελληνική μουσική σκηνή.

 

Τη βραδιά θα χρωματίσει με το μοναδικό της τρόπο μία πολύ ξεχωριστή καλεσμένη. Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η φωνή του υπέροχου τραγουδιού του Γιώργου Καζαντζή, Μέλισσες, είναι μία αυθεντική καλλιτέχνης που φέρει πάνω της τη μαγιά των παλιών ρεμπετισσών κυριών.

 

Το Almaz ανοίγει την αυλή του στο αληθινό τραγούδι, μ’ αγιόκλιμα και γιασεμί. Με την αίσθηση του θερινού σινεμά και την μυρωδιά της πόλης που θέλουμε να αγαπάμε. Ξαναβρείτε την Αθήνα που αγαπάμε σε μιαν αυλή και στο τραγούδι της μνήμης και της συγκίνησης. Σε αυτό που λέμε «παρέα»

 

 

 

 

 

Info:

Almaz: Τριπτολέμου 12, Γκάζι

Λιζέτα Καλημέρη

Special Guest: Φωτεινή Βελεσιώτου

Τετάρτη 8 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος: 12 ευρώ (με ποτό)

Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474763

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!