Mr. Cyprus: “Έχω θέμα με τους gay όταν είναι προκλητικοί”

29/03/2016

Λίγους μήνες μετά τη νίκη του στα πρώτα αντρικά καλλιστεία του Σίγμα, ο Χάρης Ιωάννου φωτογραφίζεται για τo Down Town και μιλά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του αλλά και το φλερτ που δέχεται από άντρες.

Παραθέτουμε απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Είσαι ερωτευμένος αυτό το διάστημα;

Με γυναίκα εννοείς;

Όχι, απαραίτητα. Μπορεί να είσαι ερωτευμένος και με άντρα…

Με άντρα, σίγουρα δεν είμαι. Είμαι straight κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Δεν είναι κακό. Άλλωστε, πολλοί straight έχουν πάει και με άντρες…

Δεν μπορώ καν να το φανταστώ…

Είσαι ομοφοβικός;

Έχω θέμα με τους gay όταν είναι προκλητικοί. Όταν ο άλλος είναι φιλικός και δεν σκέφτεται μόνο πώς θα βρει τρόπο να σου την πέσει, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πώς αντιδράς, δηλαδή, όταν σου την «πέφτουν» άντρες; Θυμώνεις;

Ιδιαίτερα στο Facebook, για ένα διάστημα ήταν πολύ ενοχλητικοί. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά από όσο ξέρω και στα υπόλοιπα παιδιά των καλλιστείων. Λαμβάναμε πολλά μηνύματα εκείνη την περίοδο. Όταν ο άλλος είναι προκλητικός, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω μαζί του. Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσω αν βγω εκτός ελέγχου. Βέβαια, δεν μου έχει τύχει σε τέτοιο βαθμό και ελπίζω να μη με φέρει ποτέ κανείς σε αυτή τη θέση…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!