Greek Designers: NatarGeorgiou

07/03/2016

Οι NatarGeorgiou, κατά κόσμον Δήμος Νατάρ και Ανδρέας Γεωργίου, είναι το σχεδιαστικό δίδυμο που από το 2010 έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, αλλά και να γίνει ένα δυνατό ευρωπαϊκό brand που εξάγει και φοριέται σε σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη.

Η επιτυχία ήρθε από πολύ νωρίς, καθώς 6 χρόνια πριν και αφότου ολοκλήρωσαν την πρώτη τους συλλογή, την παρουσίασαν στο Carousel Du Louvre στο πλαίσιο του γαλλικού fashion week, ενώ ένα χρόνο αργότερα φιλοξενήθηκαν στις σελίδες της ιταλικής Vogue, στο Annual Talents Issue.

56e63147aaf34121fdca5b0e1693b941

Αυτό που κάνει τις δημιουργίες τους να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός πως οι ίδιοι δεν σχεδιάζουν απλώς τα ρούχα τους, αλλά βρίσκονται και πίσω από την κατασκευή του πλεκτού υλικού που κατά βάση χρησιμοποιούν, το οποίο έχει εξαλλαχθεί στο δικό τους εμπορικό σήμα. Το ιδιαίτερο αυτό υλικό το συνδυάζουν με γαλλική δαντέλα, μετάξι, ενώ το προσαρμόζουν με μεγάλη ευκολία στις φρέσκες ιδέες τους και στις τρέχουσες τάσεις της μόδας, χωρίς να λείπουν τα έντονα χρώματα από καμία συλλογή τους.

konstantinos-spanos-3

Σήμερα θα βρείτε τις collection των NatarGeorgiou στα μεγαλύτερα online shops, όπως στο Luisaviaroma.com και το Farfetch.com. Στις σημαντικότερες boutique της Ελλάδος και της Κύπρου, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Ρωσία, Κίνα και Αμερική.

 

firemeetgasoline

Το Fire meet Gasoline είναι ένα fashion blog που δημιουργήθηκε από τον Απόστολο Αρσένιο Παναγιωτίδη και τον Ιωάννη Μεκιάμη και έχει ως έδρα την Θεσσαλονίκη.
Παρακολουθώντας το “Fire meet Gasoline” θα βρείτε πολλές street style φωτογραφήσεις μας, τα καθημερινά μας outfit και ελπίζουμε πολύ έμπνευση για τις δικές σας εμφανίσεις.




Δες και αυτό!