Handmade Dreams: Διπλή έκθεση χειροποίητου στο σταθμό μετρό Σύνταγμα 21-27 Μαρτίου

05/03/2016

Handmade Dreams posterΜε χαρά η ομάδα «Handmade Dreams» διοργανώτρια των ομώνυμων εκθέσεων, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή διπλής έκθεσης χειροποίητου στο σταθμό Μετρό Σύνταγμα στις 21-23 & 24-27 Μαρτίου 2016 από τις 09:00 – 22:00 όλες τις ημέρες και με ελεύθερη είσοδο. Το πρώτο τριήμερο, 21-23 Μαρτίου με την κλασσική αγαπημένη έκθεση «Handmade Dreams» επιστρέφει στην πόλη. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν σε αυτή, μεγάλη γκάμα από επιλεγμένα χειροποίητα είδη. Το δεύτερο τετραήμερο, 24-27 Μαρτίου για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζουμε στο κοινό την έκθεση «Handmade Dreams-Woman’s Edition» με επίσης τεράστια ποικιλία χειροποίητων προϊόντων, δίνοντας έμφαση στο γυναικείο και παιδικό κοινό.

Στις δύο εκθέσεις οι επισκέπτες θα βρουν κοσμήματα από πληθώρα υλικών, πρωτότυπα αξεσουάρ, μοναδικά ρούχα, χειροποίητες μαρμελάδες και λικέρ, φυσικά καλλυντικά από αγνά υλικά, παιδικά είδη και παιχνίδια, πρωτότυπα είδη σπιτιού και διακοσμητικά και πολλά άλλα. Στις εκθέσεις Handmade Dreams οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με τους δημιουργούς εκπληκτικών χειροποίητων προϊόντων και να θαυμάσουν μία τεράστια ποικιλία χειροποίητων δημιουργιών.

H ομάδα «Handmade Dreams» δημιουργήθηκε προκειμένου να φέρει κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν το χειροποίητο είδος, ώστε η ατομική δημιουργικότητα να μετατραπεί σε μία συντονισμένη και συλλογική προσπάθεια προώθησης του χειροποίητου και των δημιουργών του.

web site Ι Facebook Page Ι Εmail: [email protected] Ι Τηλ.: 694 25 99 701




Δες και αυτό!