To 1ο TEDxPanteionUniversity!

01/03/2016

Tο Σάββατο 19 Μαρτίου θα είναι μια συναρπαστική μέρα για το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Γιατί; Μα φυσικά γιατί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στα χρονικά TEDxPanteionUniversity!

Το TEDxPanteionUniversity αποτελεί μια πρωτοβουλία των φοιτητών και αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου. Μια μοναδική εκδήλωση που έχει σκοπό να εμπνεύσει, να ενθουσιάσει, να συναρπάσει και να δώσει την αρχήγια μια νέα εποχή καινοτομίας τόσο στην παντειακή, όσο και στην κοινότητα των TEDx στην Ελλάδα.

Οι καινοτόμες ιδέες αποτελούν την καρδιά και την έμπνευση του TEDxPanteionUniversity, με στόχο τη δημιουργία μιας συνεργασίας και συνέργειας μεταξύ φοιτητών και αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και εξέλιξη των ίδιων των επιστημών της σχολής.

Η εκδήλωση έχει θέμα τα “Πλαίσια Αλληλεπιδράσεων” ή αλλιώς “Frameworks”. Το θέμα αυτό αποτελεί μια κοινή αφετηρία για ομιλητές και κοινό, μια διάδραση ανάμεσα στις κοινωνικές επιστήμες και τον άνθρωπο, τη θεωρία και την πράξη, την επιχειρηματικότητα και την επιστήμη.

Το TEDxPanteionUniversity επιδιώκει να σε καθηλώσει με τις ομιλίες και τις θεματικές του, αλλά και να προωθήσει παραδείγματα που αποδεικνύουν πως πράγματι, η αλληλεπίδραση και η συνεργασία όλων των επιστημονικών κλάδων εξελίσσει τη σκέψη και τον άνθρωπο.

Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στο «ΓΑΙΑ», στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, σε ένα χώρο που συνδέει το παλιό με το νέο, την καινοτομία με το περιβάλλον αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο με τη φύση.

[separator type=”thick”]

Πρόγραμμα-Ομιλητές
Registration

1st Session (11:30 π.μ. – 13:30 μ.μ.)
Μάνια Ξένου
Δημήτρης Μπούρας
Δημήτρης Δρούγκας
Παύλος Γεωργιάδης

Lunch Break (13:30 π.μ. – 14:30 μ.μ.)

2nd Session (14:30 π.μ. – 16:00 μ.μ.)
Βασίλης Μουγής
Σταύρος Μαυρογένης
Νατάσα Πενταγιώτη
Συμεών Σιδηρόπουλος
Paula Schwarz

Coffee Break (16:00 μ.μ. – 16:30 μ.μ)

3rd Session (16:30 μ.μ. – 18:00 μ.μ.)
Μπέττυ Τσακαρέστου
Βασίλης Σαλαπάτας
Στέφανος Πρόκος
Ζακ Κωστόπουλος

After Party/Early Drink

[separator type=”thick”]

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την αναλυτική λίστα των φαρμάκων που λειτουργούν αντί εισιτηρίου

Στιγμιότυπο 2016-03-18, 6.55.00 μμ

 

 

Η σελίδα στο Facebook

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!