All day party @Pittaki Str by Checkpoint

10/02/2016

Βάζουμε τα χρώματα, τα πινέλα και τη μουσική. Βάλε τη θετική διάθεση, το ρυθμό και το χαμόγελο και έλα να βάψουμε τη γειτονιά του “Ath Checkpoint”!

Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα, ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, η οδός Πιττάκη στο Μοναστηράκι, γίνεται το επίκεντρο των εκδηλώσεων για την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης με δωρεάν διανομή προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού, παροχή δυνατότητας δωρεάν εξέτασης για HIV με τη μέθοδο «rapid test» μουσική, δημιουργία γκράφιτι και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου της δομής «Ath Checkpoint».

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!