Η Έλεν Πέιτζ για την “ισότητα” στο Χόλιγουντ

28/01/2016

Άλλη μια ηθοποιός που θέτει το θέμα των “ρατσιστικών προσεγγίσεων” στο Χόλιγουντ. HC μιλά για δυο μέτρα και δυο σταθμά σχολιάζοντας τον τρόπο αντιμετώπισης των LGBT από την κινηματογραφική βιομηχανία

«Ο Ζάκαρι Κουίντο πρωταγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα μπλοκμπάστερ. Εγώ προσωπικά θα ασχοληθώ με τέσσερα εγχειρήματα τα οποία σχετίζονται με την ομοφυλοφιλία. Με ρωτούν εάν με απασχολεί η εντύπωση που θα προκαλέσει η ερμηνεία τέτοιων ρόλων, κανείς όμως δεν μιλά για τους επτά ετερόφυλους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί στη σειρά χωρίς να γίνεται λόγος για μονοτονία».

Συνέδεσε ακόμη την απόφασή της να αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλη με την ταινία Freeheld (2015) που μιλά για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. «Ήμουν κομμάτι της ταινίας. Σκέφτομαι πόσο μοιάζει η δική μου ταινία με τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας. Αισθάνθηκα ακατάλληλη να παίξω το ρόλο, ήμουν τόσο κοντά σε αυτόν», δήλωσε.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!