O Mexikanos στο Γκάζι κερνάει για τον έρωτα

21/01/2016

Το εστιατόριο “O Mexikanos” στο Γκάζι σε συνεργασία με το περιοδικό antivirus, διοργανώνουν έναν διαγωνισμό για την ημέρα των ερωτευμένων με δώρο, δύο πλήρη γεύματα (2 ατόμων / ανά γεύμα). Οι νικητές -ιες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τη μεξικάνική κουζίνα το βράδυ της Κυριακής 14/02/16 με τον καλό ή την καλή τους, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον στο Γκάζι (50μ από το σταθμό του μετρό Κεραμικός) εμπνευσμένο από τη χώρα των Μάγια και των Αζτέκων.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 12/02/16 έπειτα από κλήρωση και τα πλήρη γεύματα περιλαμβάνουν: ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί ανά άτομο.

mexikanos_4Το εστιατόριο «Ο Μεξικανός» σας καλωσορίζει και σας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στις γεύσεις της χώρας των Μάγια και των Αζτέκων, της Τεκίλας και της Πιπεριάς, του Εμιλιάνο Ζαπάτα και του Ντιέγκο Ριβέρα! Οι δημιουργοί του έχουν πάθος με τη μεξικάνικη κουζίνα και θέλουν να το μοιραστούν μαζί σας. Δημιούργησαν ένα όμορφο και ζεστό χώρο στο κέντρο της πιο ζωντανής περιοχής της Αθήνας, το Γκάζι, και θα προσπαθήσουν να σας μαγέψουν αλλά και να σας μυήσουν στα μυστικά και τις μυρωδιές των μεξικάνικών συνταγών που δημιουργούν με ενθουσιασμό καθημερινά. Για τον λόγο αυτό σας περιμένουν να δοκιμάσετε το πραγματικό μεξικάνικο φαγητό της Αθήνας! Διάβασε περισσότερα εδώ

Θα το βρεις: Ιάκχου 8 και Ευμολπιδών γωνία στο Γκάζι, Μετρό Κεραμικός, Τηλ: 210 3421142,Λειτουργεί: Δευτέρα – Πέμπτη από τις 18:00 και Παρασκευή – Κυριακή από τις 14:00,Site: www.mexicanos.gr, Facebook page.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα του διαγωνισμού ή πάτα εδώ.

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!