Ο Διονύσης Αλέρτας για όσους υποστηρίζουν ότι είναι gay: “Το νιώθω οτι με ζηλεύουν… είναι λογικό”

01/01/2016
φωτογραφία: AllYou.gr

Για τα σχόλια που τον θέλουν να είναι gay απάντησε στο περιοδικό «Λοιπόν» ο pastry chef, Διονύσης Αλέρτας.

«Το νιώθω ότι με ζηλεύουν. Είναι λογικό. Όσο πιο ψηλά πετάς… τους φταίνε τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια, λένε ότι είμαι γκέι…»,

Απαντώντας σε όσα λέγονται για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ο ζαχαροπλάστης, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τις εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, αναφέρει: «η δοκιμή είναι τσάμπα! Λένε πολλά, ο καθένας χωρίς να με ξέρει. Κι αυτό με ενοχλεί, γιατί δεν με ξέρουν και με σχολιάζουν. Όταν με μάθεις, να μου πεις ότι είμαι “καβαλημένος”, άμα είμαι το ένα, αν είμαι το άλλο. Γνώρισε με και κρίνε με».

Τέλος, ο Διονύσης παραδέχεται ότι έχει δεχθεί φλερτ από άνδρες, ωστόσο, το έχει αποφύγει: «στο παιχνίδι είναι όλα αυτά, αλλά, αν τα αποφεύγεις με ωραίο τρόπο, ούτε ενοχλητικός γίνεται ο άλλος, ούτε εσύ κακός… Εγώ αποφεύγω τη δύσκολη θέση. Το κόβω, δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!