Νέα χρονιά με δώρα από το antivirus και την KORRES

29/12/2015

Η νέα χρονιά έφτασε και το antivirus σας κάνει δώρο μια ολοκληρωμένη σειρά ανδρικής περιποίησης από τα προϊόντα KORRES για να έχουμε ένα όμορφο νέο έτος. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα πλήρες σέτ μετά από κλήρωση όπου περιλαμβάνει επτά προϊόντα που θα βοηθήσουν να έχετε μια όμορφη μέρα κάθε μέρα.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 9 ημέρες. Θα ξεκινήσει στις 29/12/15 και μπορείς να συμμετέχεις έως τις 06/07/16. Η κλήρωση για το νικητή θα γίνει στις 07/01/16 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και το όνομα του θα δημοσιευτούν στη σελίδα του διαγωνισμού. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί προσωπικά στο email που έδωσε κατά τη συμμετοχή του. Τα δώρα θα μπορεί να τα παραλάβει από τα γραφεία του περιοδικού 12:00-20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Αν μένει εκτός Αττικής (εντός Ελλάδος) θα του ταχυδρομηθεί στη διεύθυνση που θα του ζητηθεί. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός της χρονικής προθεσμίας.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα

Αν δεν εμφανίζεται η φόρμα συμμετοχής πατά εδώ

Το σετ δώρου περιλαμβάνει:

  1. MOUNTAIN PEPPER BERGAMOT CORIANDER αφρολουτροMOUNTAIN PEPPER/ BERGAMOT/ CORIANDER Αφρόλουτρο: Η ονομασία Mountain Pepper οφείλεται στην ομοιότητα των μούρων με τους μικρούς καρπούς πιπεριού. Το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο των καρπών του θυμίζει μία πιο εκλεπτυσμένη, γλυκιά εκδοχή του αρώματος του λεμονιού. Το Περγαμόντο είναι το φρούτο των αντιθέσεων αφού συνδέεται με την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά της Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι ανθίζει το Χειμώνα. Οι γλυκόπικρες νότες που αναδύει, εκπέμπουν ζεστασιά και ζωντάνια. Ο Κορίανδρος, με τον ξυλώδη αρωματικό χαρακτήρα, έχει καταγραφεί στην αρχαιότητα ως ο μυστικός καρπός της αθανασίας, της ευτυχίας και της αγάπης.
  2. ΑΨΕΝΤΙ ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣΑΨΕΝΤΙ ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ Για ευαίσθητες επιδερμίδες: Αφρός ξυρίσματος που προετοιμάζει την επιδερμίδα για ένα άνετο και απαλό ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς. Το εκχύλισμα Αψιθιάς, πλούσιο σε αιθέρια έλαια και φλαβονοειδή, καταπραΰνει την επιδερμίδα και προστατεύει από ερεθισμούς. Το έλαιο Αμυγδάλου μαλακώνει την τρίχα, διευκολύνοντας το ξύρισμα, ενώ αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη.
  3. MOUNTAIN PEPPER BERGAMOT CORIANDER αρωμαMOUNTAIN PEPPER/BERGAMOT/CORIANDER Άρωμα για άνδρες: Το MOUNTAIN PEPPER/BERGAMOT/CORIANDER ένα διαχρονικό ανδρικό άρωμα που εκπέμπει τη στιβαρότητα του ξύλου, ανάμεσα σε νότες από Περγαμόντο, Κορίανδρο, Λεβάντα, Δαμάσκηνο και Μήλο.
  4. ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΜΟ Κανονικά μαλλιά: Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά με Αλόη και Δίκταμο. Η Αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και αμινοξέα, ενυδατώνει τα μαλλιά αυξάνοντας την ελαστικότητα τους ενώ το Δίκταμο γνωστό για την ήπια αντισηπτική του δράση, ενισχύει την ισορροπία του τριχωτού.
  5. ΧΑΜΟΜΗΛΙΧΑΜΟΜΗΛΙ Απαλυντικό Σαπούνι: Απαλό σαπούνι με βάση τη φυτική γλυκερίνη κατάλληλο για το πρόσωπο και το σώμα. Το εκχύλισμα Χαμομηλιού, χάρη στις καταπραϋντικές και μαλακτικές του ιδιότητες, περιορίζει τους ερεθισμούς ενώ το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα.
  6. ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑΣΦΕΝΔΑΜΟΣ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ Για το πρόσωπο και τα μάτια: Το εκχύλισμα Καρυδιάς δρα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών έκφρασης και οι φυσικοί Πολυσακχαρίτες αυξάνουν την ελαστικότητα και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Η φυσική Βεταΐνη μειώνει τα σημάδια κούρασης στην περιοχή των ματιών και αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους, ενώ το εκχύλισμα από Σφένδαμο ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη.
  7. MOUNTAIN PEPPER BERGAMOT CORIANDERMOUNTAIN PEPPER/ BERGAMOT/ CORIANDER Γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα: Η ονομασία Mountain Pepper οφείλεται στην ομοιότητα των μούρων με τους μικρούς καρπούς πιπεριού. Το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο των καρπών του θυμίζει μία πιο εκλεπτυσμένη, γλυκιά εκδοχή του αρώματος του λεμονιού. Το Περγαμόντο είναι το φρούτο των αντιθέσεων αφού συνδέεται με την καλοκαιρινή ξεγνοιασιά της Μεσογείου, παρά το γεγονός ότι ανθίζει το Χειμώνα. Οι γλυκόπικρες νότες που αναδύει, εκπέμπουν ζεστασιά και ζωντάνια. Ο Κορίανδρος, με τον ξυλώδη αρωματικό χαρακτήρα, έχει καταγραφεί στην αρχαιότητα ως ο μυστικός καρπός της αθανασίας, της ευτυχίας και της αγάπης.



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!