O X. Δάντης διαγράφει από το Facebook ομοφοβικό συνάδερφό του

25/12/2015

Έναν συνάδερφό του που έκανε ομοφοβικά σχόλια διέγραψε από Facebook, πριν από λίγες μέρες, ο Χρήστος Δάντης.

Σχολιάζοντας την κίνησή του αυτή, έγραψε:

“Ζητώ συγνώμη από το συνάδελφο μουσικό που διέγραψα από φίλο πριν 2 λεπτά, αλλά δε μπορώ να είμαι φίλος με ομοφοβικούς που αναρτούν άρθρα υποστηρίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια ή ανωμαλία και δήθεν “που πάει η κοινωνία μας” και τέτοιες παπαριές… Σόρρυ, αλλά οι περισσότεροι ομοφοβικοί είστε “του γιατρού” και προφανώς κάπου σας “γαργαλάει” κι έχετε πρόβλημα! Ειδικότερα, από μουσικό δεν ανέχομαι τέτοια στάση. Η μουσική αντιπροσωπεύει την Ελευθερία και δεν υποκλίνεται σε σημαίες, έθνη, χρώματα και προτιμήσεις…”

Σχετικά με την ψήφιση του συμφώνου, σχολίασε:

“Σήμερα ο πολιτισμός στην Ελλάδα έκανε ένα βήμα μπροστά. Κατα τ’ άλλα οι καμπάνες στις εκκλησίες κτυπούσαν “πένθιμα”. Με τόσους πνιγμένους στις Ελληνικές θάλασσες τους τελευταίους μήνες,δε θυμάμαι να συνέβη κάτι παρόμοιο..ντροπή.Καληνύχτα σε όλους σας..”

Στιγμιότυπο 2015-12-25, 9.24.18 μ.μ.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!