Φιλιούνται μπροστά στην μητρόπολη και στέλνουν… περιττώματα στον Αμβρόσιο

20/12/2015

Θεαματική απάντηση ετοιμάζεται να δώσει η ομοφυλοφιλική κοινότητα στον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, ο οποίος πριν λίγες μέρες σε ένα νέο ομοφοβικό του ξέσπασμα κάλεσε τους πιστούς να «φτύνουν» όποιον ομοφυλόφιλο συναντούν.

Η ομάδα ακτιβιστών Queerborg, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα), καλεί σε συγκέντρωση κατά των ομοφοβικών δηλώσεων του Αμβρόσιου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι προκειμένου ομοφυλόφιλοι να φιληθούν μπροστά στον μητροπολιτικό ναό σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Υποστηρίζουμε την Αγάπη. Αμβροσία. ΟΧΙ στον Αμβρόσιο. ΝΑΙ στην Αγάπη. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Αποτάσσουμε το στίγμα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Καταδικάζουμε το μίσος. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Διεκδικούμε την ισότητα. Πατάσσουμε την ομοφοβία. Φωνάζουμε ΑΓΑΠΗ. Φιλιά, αγκαλιές και χέρια κολλητά», αναφέρουν οι διοργανωτές στο κάλεσμα τους.

Παράλληλα τα μέλη του Queerborg καλούν στην αποστολή… περιττωμάτων στον μητροπολίτη Αμβρόσιο, μέσω τις σελίδας shitexpress.com – μιας σελίδας που δίνει τη δυνατότητα, σε όποιον το επιθυμεί, να πληρώσει και να στείλει -διατηρώντας την ανωνυμία του- περιττώματα ζώων σε κάποιον ή κάποια που αντιπαθεί.

πηγή: tvxs.gr

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!