Η γυμνή φωτογράφιση του νικητή της Eurovision 2015

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ – Ο νικητής της Eurovision 2015, Måns Zelmerlöw, φωτογραφήθηκε γυμνός για γνωστό gay περιοδικό.

Ο Måns Zelmerlöw είχε προκαλέσει πριν το διαγωνισμό στη Βιέννη με δημοσιεύματα που τον έφεραν ομοφοβικό, κάτι για το οποίο η ομάδα του και ο ίδιος προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να αμφισβητήσουν.

Μία δήλωσή του πριν από καιρό ότι “δεν είναι φυσικό να θέλουν δύο άνδρες να κοιμούνται μαζί” προκάλεσε θύελα αντιδράσεων στη Σουηδία και αργότερα στην Ευρώπη. Ο καλλιτέχνης ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωσή του και συμμετείχε σε πολλές δραστηριότητες της Σουηδικής LGBT κοινότητας.

Με τη φωτογράφισή του στο GT (Gay Times), o δημοφιλής τραγουδιστής συμμετέχει και στην καμπάνια για τον καρκίνο του προστάση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παράλληλα ο Måns ετοιμάζεται πυρετωδώς ξανά για τη Eurovision καθώς το 2016 θα την παρουσιάση, έχοντας στο πλευρό του την κωμικό και δημοφιλή ηθοποιό, Petra Mede (παρουσιάστρια του διαγωνισμού το 2013 και της επετειακής Eurovision στο Λονδίνο τον περασμένο Μάρτιο).

Στο περιοδικό ο Måns Zelmerlöw συμμετέχει εντός του τεύχους στη γυμνή φωτογράφηση διασήμων όπως ο παίκτης του Rugby Sam Stanley, τον παίκτη του Big Brother 2015 Austin Armacost και την Adore Delano, νικήτρια του RuPaul’s Drag Race.

Mans

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!