Οικογένειες Ουράνιο Τόξο: Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2015

16/12/2015

Οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, οργάνωση lgbtqi γονέων, σας προσκαλεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου από τις 6:00μ.μ. ως τις 2:00π.μ στο ετήσιο bazaar που θα γίνει στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο του Green Park Μαυροματαίων 22 στο Πεδίο του Άρεως.

Στο bazaar που φέτος θα γίνει για δεύτερη χρονιά θα βρείτε χειροποίητα είδη που φτιάχτηκαν με μεράκι και αγάπη από τα μέλη και τους φίλους της ομάδας ώστε να την ενισχύσουν οικονομικά.

“Η βραδιά εκτός από την γιορτινή ατμόσφαιρα θα έχει πολλές εκπλήξεις, show χορό και άλλα που δεν τα μαρτυράμε ακόμα! Σας περιμένουμε όλ@ς”

Η σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!