Φώτης Σπύρου: «Εγώ πάντα πήγαινα και με άντρες και με γυναίκες, έχω και γιο 17 ετών”

13/12/2015

Για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών πήγε να μιλήσει ο Φώτης Σπύρος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, αποκαλύπτοντας ότι έχει γιο ηλικίας 17 ετών.

«Εγώ πάντα πήγαινα και με άντρες και με γυναίκες, έχω και γιο 17 ετών. Δεν το ήξερε κανένας, είχα αποφασίσει να το κρύψω. Έμενε με τη μάνα του και τώρα μένει μαζί μου!»,

Όπως τόνισε, είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το παιδί του, καθώς είχε αποφασίσει να το κρύψει!

«Δεν ήθελα να τον γνωρίσει κανένας, δεν γούσταρα! Τον έκανα όταν ήμουν 23 ετών. Δεν παντρεύτηκα ποτέ, αλλά έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα του και τον έχω αναγνωρίσει», συνέχισε ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι το παιδί του γνωρίζει πως ο πατέρας του είναι αμφιφυλόφιλος.

https://youtu.be/CB30QqsexxY

πηγή: zappit.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!