Η Καίτη Γαρμπή στο Αntivirus: “Δεν μπορούν οι κοινωνίες να στερούν τα δικαιώματα από τα gay άτομα”

12/12/2015
Antivirus Magazine No65

Το πρόσωπο της Καίτης Γαρμπή “κοσμεί” το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Antivirus. H διάσημη τραγουδίστρια, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, παίρνει θέση απέναντι στην ομοφοβία και δίνει την απάντηση της σε όσους εξακολουθούν να αρνούνται το αυτονόητο, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ίδια για όλους μας!

“Γιατί η αγάπη δύο γυναικών ή δύο ανδρών να αξίζει λιγότερο από αυτή των δύο straight; Γιατί να μην μπορούν να παντρευτούν δύο άνδρες που συμβιώνουν χρόνια και αγαπιούνται; Το θέμα είναι ποιος θα φορέσει το φουστάνι ή πως αν αύριο μεθαύριο πάθει κάτι ο ένας, ο άλλος να μπορεί να πάρει δικαιωματικά αυτά που απέκτησαν μαζί, όπως δηλαδή συμβαίνει στα ετερόφυλα ζευγάρια που έχουν δικαιώματα ασφαλιστικά, εργασιακά, κληρονομικά, συνταξιοδοτικά; Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ίδια για όλους μας… Δεν μπορούν οι κοινωνίες να στερούν τα δικαιώματα από τα gay άτομα… Ας κρατήσουμε τις ταμπέλες για τους δρόμους και για τα ρούχα. Όχι για τους ανθρώπους!”

Παράλληλα, μιλά για τα καλλιτεχνικά της σχέδια και δίνει τις συμβουλές της για να κρατηθεί μια μακροχρόνια σχέση ζωντανή.

“Το καλό σεξ είναι σημαντικό για τον γάμο. Σημαντικότερο όλων είναι η εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου. Δεν πρέπει να θεωρούμε την αγάπη δεδομένη, γιατί η αγάπη δίνει εξετάσεις καθημερινά. Πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον τη στιγμή που μπορεί να έχει γίνει μια λάθος κίνηση…”

Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη στο νέο τεύχος του Antivirus!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!