Φυσικό αποσμητικό από ορυκτό κρύσταλλο

25/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Optima Health & Nutrition καινοτομεί για άλλη μία φορά και παρουσιάζει τα αποσμητικά Ice Guard.

Βασισμένη στην σύγχρονη έρευνα για τα μεταλλικά άλατα (γνωστά ως ammonium alum από την εποχή του Ρωμαίου Πλίνιου-100π.Χ.) η Optima τελειοποίησε την μέθοδο φυσικής επεξεργασίας τους (κοπή και λείανση) για την αξιοποίηση τους.

Τα αποσμητικά Ice Guard δρουν κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφούνται και έτσι αποτρέπουν αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλουν την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης καθώς δεν μπλοκάρουν τους πόρους. Παράλληλα δημιουργούν ένα φυσικό φίλτρο προστασίας διευκολύνοντας την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας έτσι το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα! 24 ώρες φρεσκάδας.

Τα συμβατικά αποσμητικά προϊόντα καταπολεμούν τις δυσάρεστες οσμές είτε φράζοντας τους πόρους του δέρματος για να περιορισθεί η εφίδρωση, είτε καλύπτοντάς τις με ισχυρά αρώματα. Σαν συνέπεια όμως, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων παρουσιάζει ερεθισμούς, κοκκινίλες ή αλλεργία.

Ο αποσμητικός κρύσταλλος είναι ορυκτό άλας σε στερεά ή υγρή μορφή. Δεν περιέχει οινόπνευμα, σκληρά χημικά και επιβλαβείς ενώσεις αλουμινίου. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα με 100% φυσικό τρόπο: Σχηματίζει ένα αόρατο, αλλά πανίσχυρο φιλμ που αναχαιτίζει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που προκαλούν την κακοσμία, χωρίς όμως να εμποδίζει την εφίδρωση και τη φυσική αναπνοή του δέρματος.

Το εξαιρετικά ευχάριστο αίσθημα καθαριότητας, φρεσκάδας και ευεξίας που δημιουργεί, διαρκεί ένα ολόκληρο 24ωρο. Είναι φυσικό προϊόν, ασφαλές, οικονομικό, ευκολόχρηστο και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες μία απόλυτα φυσική 24ωρη ασπίδα προστασίας κατά των δυσάρεστων οσμών του σώματος. Η χρήση του είναι απλή. Βρέχετε τον κρύσταλλο με νερό και είναι έτοιμο προς χρήση.

  • 100% φυσικό προϊόν
  • Φιλικό για το περιβάλλον
  • Υποαλλεργικό προϊόν – Χωρίς αρώματα και άλλα πρόσθετα
  • Δεν περιέχει οινόπνευμα
  • Δεν περιέχει Aluminum Zirconium
  • Δεν περιέχει Aluminum Chlorohydrate
  • Δεν λεκιάζει τα ρούχα & δεν αφήνει άσπρους λεκέδες
  • Εύκολο στη χρήση
  • Οικονομικό αφού διαρκεί πολλούς μήνες
  • Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και σε άλλες περιοχές του σώματος με έντονη εφίδρωση.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία.

Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προιόντος.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!