«Ο Ρονάλντο πετάει τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα στο Μαρόκο για να πάρει αγκαλιά τον φίλο του»

05/12/2015

To ότι ο Ρονάλντο διατηρεί ερωτική σχέση με μποξέρ από το Μαρόκο, υπαινίχθηκε παρουσιάστρια γαλλικής τηλεόρασης.

Στο πάνελ της εκπομπής «Touche pas à mon» σχολιάστηκαν τα συχνά ταξίδια του Ρονάλντο στο Μαρόκο και οι πόζες που «ανεβάζει» στα social media με τον μποξέρ Μπαντρ Χάρι.

«Ο Ρονάλντο πετάει τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα στο Μαρόκο για να πάρει αγκαλιά τον φίλο του», είπε η παρουσιάστρια τη στιγμή που προβάλλονταν οι κοινές φωτογραφίες των δύο 30χρονων ανδρών, μία εκ των οποίων είχε τη λεζάντα «Just Married»!

Στη συνέχεια σχολίασε αρνητικά τα ταξίδια του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης “που έχει ξεμυαλιστεί και έχει χάσει την φόρμα του”, ενώ ανέφερε πως “το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι η εξωγηπεδική του ζωή”, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πρόσφατα έκανε πλαστική στη μύτη!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!