Ποινή $50.000 στο αστέρι των Chicago Bulls, Joakim Noah για ομοφοβικό ξέσπασμα

24/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το αστέρι της αμερικανικής καλαθοσφαίρισης Joakim Noah ( γεννημένος το 1985 ) τιμωρήθηκε με ποινή $50.000 επειδή αποκάλεσε οπαδό της αντίπαλης ομάδας «αδερφή».

Το αστέρι των Chicago Bulls, του οποίου η ομάδα έχασε από τους Miami Heat στα πλέι-οφ του NBA την Κυριακή, πιάστηκε στο φωτογραφικό φακό λέγοντας «γα****σου αδερφή» στον οπαδό.

Ζήτησε συγγνώμη χθες, λέγοντας ότι έκανε το σχόλιο στη «θερμότητα της στιγμής» αφότου είχε πει ο θαυμαστής κάτι για να τον προσβάλλει.

Το NBA, με την ανακοίνωση της απόφασης, είπε ότι η ποινή επιβλήθηκε «για τη χρησιμοποίηση ενός μειωτικού και δυσάρεστου όρου από τον πάγκο».

Ο Joakim Noah, που είναι ο γιος του πρωταθλητή τέννις και νυν τραγουδιστή Yannick Noah, τιμωρήθηκε με ακριβώς το μισό ποσό της ποινής του αστεριού των Lakers, Kobe Bryant για ένα παρόμοιο ξέσπασμα τον περασμένο μήνα.

Δείτε το ξέσπασμα και σε βίντεο

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!