Δύο straight ηθοποιοί φιλιούνται ζωντανά στην τηλεόραση για να περάσουν ένα σημαντικό μήνυμα

29/11/2015

Δύο από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της Βραζιλίας, φιλήθηκαν ζωντανά στην τηλεόραση, την περασμένη Πέμπτη.

Ο λόγος για τον Bruno Gagliasso και τον João Vicente de Castro, οι οποίοι βρέθηκαν στα φετινά βραβεία του περιοδικού GQ (GQ Men of The Year Awards) στο Ρίο.

Ο Gagliasso μάλιστα ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, χωρίς αρχικά να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο φιλήθηκε με τον συνάδερφό του.

Στιγμιότυπο 2015-11-29, 1.38.28 π.μ.Στη συνέχεια ο ηθοποιός, που εδώ και χρόνια υποστηρίζει την LGBT κοινότητα της χώρας, δήλωσε ότι ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσουν την άποψη που υπάρχει σχετικά με το στερεότυπο του “μάτσο άνδρα”.

Αφιέρωσε επίσης το φιλί “σε όλους τους μάτσο άνδρες, τους υποκριτές και τους προκατειλημμένους “.

“Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δείχνεις τη στοργή και την αγάπη σου σε έναν άλλο άνδρα…”

Όπως ήταν φυσικό η φωτογραφία έγινε αμέσως viral σε όλη τη χώρα!

“Αυτή η μάτσο εικόνα που προβάλλεται από τα μέσα, επιδρά αρνητικά τόσο στα straight, όσο και στα LGBT άτομα της Βραζιλίας…”

https://youtu.be/SUHBkmVXxoo?t=9

 

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!