Strep: Η ανδρική αποτρίχωση στα καλύτερα της

15/11/2015

ανδρική αποτρίχωσηΚαθώς οι μύες αποκαλύπτονται ευκολότερα και διαγράφονται πιο έντονα σε ένα άτριχο ανδρικό σώμα, δεν είναι τυχαίο που η ανδρική αποτρίχωση έχει αναδειχθεί σε μείζον θέμα της καθημερινότητά μας.

Για εσάς λοιπόν, που η αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αποτελεί μια επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποτρίχωσης Strep είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια.

Πολύ εύκολα μπορείτε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμα και στο σπίτι σας, οικονομικά και χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη σε ειδικευμένο κέντρο.

Συγκεκριμένα, η νέα κρέμα αποτρίχωσης της Strep είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ανδρικό σώμα και υπόσχεται ένα άψογο αποτέλεσμα μέσα σε 4 μόλις λεπτά.

Χάρη στην ειδική της φόρμουλα οι τρίχες στα πόδια, στα χέρια, στο στήθος, στην πλάτη και στις μασχάλες αφαιρούνται αποτελεσματικά, ώστε κατά την επανεμφάνισή τους να είναι ακόμα πιο απαλές.

Πρακτική και εύκολη στη χρήση, η κρέμα φροντίζει και για την ενυδάτωση του δέρματος σας, με τις ενυδατικές- απαλυντικές ιδιότητες των συστατικών (Ginseng και Βιταμίνη Β5) να προστατεύουν από πιθανούς ερεθισμούς, κάνοντας το πιο όμορφο και μαλακό.

Μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα Hondos και στα supermarket ΑΒ, Carrefour και Θανόπουλος.




Δες και αυτό!