Η συμβουλή του Zachary Quinto στους ηθοποιούς που βρίσκονται ακόμη στη ντουλάπα

07/11/2015

Κεντρικό πρόσωπο του Attitude “Magazine’s Red Issue” είναι ο Zachary Quinto.

Στο τεύχος που είναι αφιερωμένο στην Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο γνωστός ηθοποιός μιλά για τις συμβουλές που δίνει στους gay ηθοποιούς που βρίσκονται ακόμα στην ντουλάπα.

“Απλά μοιράζομαι την εμπειρία μου και λέω: ‘Έτσι πήγε για μένα και έτσι αισθάνομαι.’

Τους λέω, ‘Η εμπιστοσύνη ακόμα κι αν σημαίνει ότι δεν θα είσαι πια διάσημος ή ακόμα κι αν σημαίνει ότι δεν θα είναι ακριβώς όπως πίστευες ότι θα είναι, εξακολουθεί να έχει αξία όταν εκτιμήσεις τη ζωή σου στο τέλος όλου αυτού΄”.

Μιλώντας για την 1η Δεκεμβρίου, σχολίασε:

“Είναι ακόμα εντελώς απαραίτητη. Όχι μόνο ως προς την επισήμανση στην πρόοδο, στην πρόοδο και την καταπολέμηση των ασθενειών, αλλά και ως προς την καλλιέργεια της γνώσης και την ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!