Ο Elton John για την Elizabeth Taylor

21/05/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Έλτον John αφιέρωσε ένα φιλανθρωπικό δείπνο για την καταπολέμιση του AIDS στη φίλη του Elizabeth Taylor, η οποία πέθανε το Μάρτιο και ίδρυσε το φιλανθρωπικό ίδρυμα amfAR HIV κατά του AIDS.

Το δείπνο amfAR, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στις Κάννες στο νότο της Γαλλίας,και προσέλκυσε διασημότητες, όπως ο Σον Πεν, η Kanye West, ο Karl Lagerfeld, η Jane Fonda, η Sarah Ferguson, η Brooke Shields, η Janet Jackson, ο Karl Lagerfeld, Gwen Stefani, ο πρίγκιπας της Ιταλίας Emmanuel-Philibert de Savoie με την ηθοποιό σύζυγο του Clotilde Courau,η Courtney Love, η Marisa Berenson, η Ivana Trump, η Naomi Campbell, ο Roberto Cavalli και ο πανέμορφος Patrick Dempsey, οι οποίοι ήταν μεταξύ των 800 προσωπικοτήτων.

Στη δημοπρασία κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Jane Fonda έδωσε ένα ρολόι Cartier το οποίο τελικά αγόρασε κάποιος για 140.000 ευρώ. Η Goldie Hawn κατάφερε να «πουλήσει» διακοπές στο εξωτικό Μπαλί για 100.000 ευρώ,ενώ ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος και η μέλουσα σύζηγος του, κατάφεραν να «πουλήσουν»μαθήματα κολύμβησης και δύο αγώνες τέννις για 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η βραδιά συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια ευρώ, ρεκόρ εσόδων για έσοδα από ένα και μόνο gala της amfAR.

Η φιλανθρωπική αυτή οργάνωση έχει επενδύσει σχεδόν 250 εκατ. δολαρίων (£ 138 000 000) για τον HIV και το AIDS από το 1985.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει: “Είμαι σε μια σταυροφορία κατά του AIDS και θα είμαι για πάντα ακόμα και αφού βρεθεί θεραπεία.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!