Το “διονυσιακό όργιο” του Marc Jacobs

28/10/2015

Για διονυσιακό όργιο με δέκα άνδρες με πρωταγωνιστή τον σχεδιαστή Marc Jacobs κάνει λόγο “Page Six” της New York Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ραντεβού κλείστηκε μέσω του Grindr. Ο φερόμενος μάλιστα μάρτυρας του ‘άγριου οργίου’ μεταφέρει λεπτομέρειες για το όργιο και ισχυρίζεται πως οι συμμετέχοντες ήταν 20χρονα αγόρια και πως κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών.

Επιπλέον η εφημερίδα αναφέρει πως όταν προσέγγισαν τον σχεδιαστή για σχόλιο πάνω στην είδηση, η απάντηση από το γραφείο επικοινωνίας του ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να σχολιαστεί σε επίπεδο εταιρίας.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα, ο σχεδιαστής επέλεξε να δώσει μια πρώτη απάντηση σε όσα είχαν αρχίσει να αναμεταδίδονται από όλα τα μέσα, κουτσομπολίστικα και μη. Το σχόλιο του έγινε με μια φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωνε πως εγκαταλείπει το app γνωριμιών Grindr, το οποίο ποτέ δεν έκρυψε πως χρησιμοποιούσε. Ωστόσο το ποστ αυτό, δεν είχε καμία αναφορά στο φερόμενο σκάνδαλο του Page Six.

Στιγμιότυπο 2015-10-28, 7.01.24 μ.μ.

Στη συνέχεια άσκησε δριμύτατη κριτική σε ένα άλλο άρθρο που έφερε τίτλο “Τι πάει στραβά με τον Marc Jacobs;”. Και λίγο αργότερα, αποφάσισε να απαντήσει και στο επίμαχο άρθρο για το όργιο, προκαλώντας όμως ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση μια και δεν είναι ξεκάθαρο αν παραδέχεται ένα πιο ήπιο όργιο ή αν απλά επιλέγει μέσω ειρωνείας να απαντήσει. Η απάντηση του δίχασε κάπως τα μέσα και έχει δημιουργήσει δύο στρατόπεδα. Το πρώτο θεωρεί πως το μήνυμα κρύβει παραδοχή και ενοχή για την αποκάλυψη και το άλλο πως κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντήσει καν σε κάτι τέτοιο, μια και η σεξουαλική του ζωή και οι προτιμήσεις του δεν θα έπρεπε να αφορούν κανέναν.

Άγριο;;; Θα έλεγα “ήπιο”. Και σε όποιον καλεσμένο επωφελήθηκε για να παραπληροφορήσει τη New York Post’, μπορώ μόνο να ευχηθώ καλή υγεία, ευτυχία και μεγάλη διάρκεια ζωής για να απολαύσει την καλοσύνη των ξένων και να λασπολογεί τους άλλους. #reallyqueen;

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!