Ποιος θα σταματήσει το bullying; (βίντεο)

27/10/2015

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένα νεαρό κορίτσι δέχεται τον εκφοβισμό σε μία στάση λεωφορείου από δύο άλλα κορίτσια.

Τα κορίτσια αυτά που είναι μεγαλύτερα από τη μικρή κοπέλα, φαίνεται να λένε ότι δεν έχει φίλους, ότι οι περισσότεροι μιλούν πίσω από την πλάτη της και ότι “όλοι την μισούν”.

“Έχεις καθόλου φίλους; Που να μην είναι φανταστικοί;”

Στη συνέχεια όμως καταλαβαίνουμε ότι το θύμα δεν είναι μόνο του.

Οι περαστικοί που έτυχε να δουν τι συμβαίνει αρχίζουν να υπερασπίζονται το μικρό κορίτσι.
“Θα σας άρεσε να κάνουν και σε εσάς αυτό; Θεωρείτε ότι είναι αστείο;”
“Σταματήστε να την πειράζετε…”
Το βίντεο αυτό που έχει τον τίτλο “Ποιος θα σταματήσει το Bullying” κυκλοφόρησε από την UP TV, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το φαινόμενο του εκφοβισμού!

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!