Το πρώτο λεσβιακό δράμα της ιαπωνικής τηλεόρασης

24/10/2015

Μια σειρά με θέμα τον έρωτα δύο γυναικών πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση της Ιαπώνιας.

Το Transit Girls, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου διηγείται την ιστορία δύο νεαρών γυναικών που γίνονται αδερφές, όταν οι γονείς του αποφασίζουν να παντρευτούν. Αν και αρχικά φαίνεται να μην τα πάνε καλά, ένας μεγάλος έρωτας ανταπτύσσεται μεταξύ τους.

Η Fuji Television περιγράφει τη δραματική σειρά “ως μια συγκινητική ιστορία αγάπης”.

Η αφίσα της σειράς απεικονίζει τις δύο πρωταγωνίστριες ξαπλωμένες γυμνές στο κρεβάτι, κάτι που η Maki Muraki, αρχηγός μιας LGBT οργάνωσης της χώρας, θεωρεί ότι στέλνει το λάθος μήνυμα.

“Έχοντας δύο κορίτσια γυμνά κάτω από ένα λευκό σεντόνι χρησιμοποιώντας λέξεις όπως ‘απαγορευμένο’, είναι κάπως αναχρονιστικό. Τα πράγματα που κάνουμε δεν έχουν να κάνουν με το σεξ. Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στη ζωή μας, για παράδειγμα στον εργασιακό μας χώρο. Το να λένε ότι η εικόνα μας είναι μια εικόνα σεξ, δεν με κάνει και πολύ χαρούμενη.”

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!