Στη Νέα Υόρκη το World Pride 2019

21/10/2015

Στη Νέα Υόρκη πρόκειται να διεξαχθεί το Word Pride 2019, με αφορμή και την 50η επέτειο της εξέργεσης του Stonewall.

To “ΝΥC Pride”, ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των pride εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ότι η πρόταση της έγινε δεκτή από την επιτροπή του “InterPride” (υπεύθυνη για το Word Pride) στη συνάντηση που έγινε στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα.

“Η εξέργεση του Stonewall θεωρείται η πιο σημαντική δράση που πυροδότησε το σύγχρονο LGBT κίνημα, οπότε είναι απόλυτα λογικό να φέρουμε το Word Pride στο μέρος που γεννήθηκαν τα Pride”, δήλωσε ο διευθυντής του ΝΥC Pride.

“Είμαστε ευγνώμονες που οι Pride συνάδερφοι μας επέλεξαν τη Νεά Υόρκη για αυτό το βαρυσήμαντο γεγονός”.

Το θέμα του WorldPride 2019 είναι το “εκατομμύρια Pride στιγμές”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!