10 Out ηθοποιοί που αποδεικνύουν ότι ο Ματ Ντέιμον κάνει λάθος

02/10/2015

Πρόσφατα ο Ματ Ντέιμον υποστήριξε ότι είναι καλύτερα για έναν ηθοποιό να μην αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά μου. Εμείς βρήκαμε 10 λόγους που αποδεικνύουν ότι κάνει λάθος.

Neil Patrick Harris

“Είμαι χαρούμενος που διαλύω όλες τις φήμες και αρκερά περήφανος που λέω ότι είμαι ένας πολύ σίγουρος gay άνδρας, ζώντας τη ζωή μου στο έπακρο και νιώθοντας τυχερός που δουλευώ με υπέροχους ανθρώπους σε μια δουλειά που αγαπώ…”

Jane Lynch

“Πρέπει να δώσω τα εύσημα στους ανθρώπους, όπως η Melissa Etheridge, η kd lang, η Ellen DeGeneres και η Rosie O’Donnell, όλους εκείνους τους ανθρώπους που έκαναν coming out πριν και κατά τη απόγειο της καριέρας τους, όταν είχαν πολλά να χάσουν, στάθηκαν και είπαν ότι αυτό είναι αυτό που είναι… ”

Ellen Degeneres

“Δεν θέλησα ποτέ να γίνω μια λεσβία ηθοποιός. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω εκπρόσωπος της gay κοινότητας. Ποτέ. Το έκανα για τη δική μου αλήθεια.”

Jim Parsons

“Άρχισα να κάνω συνειδητά την σύνδεση του πόσο σημαντικό είναι για μένα να είμαι gay άντρας…”

Ellen Page

“Aν έχει επηρεαστεί η καριέρα μου; Δεν είμαι αφελής; Ήδη ως γυναίκα έχω χάσει ευκαιρίες ως ηθοποιός. Είναι μια στατιστική αλήθεια. Ως gay ηθοποιός; Δεν ξέρω, πρέπει να το δούμε…”

Wentworth Miller

“Νιώθω ότι εκφράζομαι απόλυτα…”

Jodie Foster

“Θέλω να με γνωρίσουν, να γίνω αντιληπτή και να μην νιώθω τόσο μόνη…”

Zachary Quinto

“Δουλεύω περισσότερο τώρα από όταν ήμουν στην ντουλάπα και έχω μια μεγαλύτερη ποικιλία ρόλων από τότε που έκανα coming out…”

Chris Colfer

“Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη gay νεολαία εκεί έξω για να δουν ότι στην πραγματικότητα είναι εντάξει και ότι αντιπροσωπεύονται σε αυτά τα σόου. Είναι εξαιρετικά σημαντικό.”

Laverne Cox

“Είναι ριζοσπαστικό για οποιοδήποτε trans άτομο να επιλέξει να είναι ορατό σε έναν κόσμο που μας λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχουμε…”

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!