Στήριξε κι εσύ τη χρηματοδότηση του συνεδρίου της ILGA στην Αθήνα

01/10/2015

Η τοπική επιτροπή της διοργάνωσης του συνεδρίου της ILGA στην Αθήνα έβαλε ψηλά τον πήχη και ήδη με τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η ILGA-Europe, το συνέδριο θα φιλοξενήσει 500 συνέδρους από όλον τον κόσμο, ρεκόρ της ιστορίας του πανευρωπαικού και παγκόσμιου κινήματος!

Σε αυτή τη προσπάθεια, η τοπική επιτροπή, αναζητά τρόπους και χρηματοδότηση, ώστε να μπορέσει να φέρει όσους και όσες περισσότερες ακτιβίστριες μπορεί, να βοηθήσει στο κομμάτι των εθελοντών, να βοηθήσει βαλκάνιους να έρθουν στο συνέδριο και να δείξει πάνω απ’ όλα τι σημαίνει Φιλοξενία στην Ελλάδα!

Θα εκτιμούσαμε βαθύτατα οποιαδήποτε στήριξη

Λίγα λόγια για το συνέδριο και την Ελληνική διοργάνωση

Η Πανευρωπαϊκή ομπρέλα των LGBTI (lesbian, gay, trans, bi, intersex) οργανώσεων, ILGA – Europe (με πάνω από 420 οργανώσεις – μέλη της σε όλη την Ευρώπη), θα διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό της στην Αθήνα από τις 28 Οκτωβρίου 2015 έως τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Το συνέδριο τελεί υπό την υψηλή αιγίδα της Ε.Ε., αλλά και Πρεσβειών κρατών – μελών της Ε.Ε. στην Ελλάδα.

Ο συντονισμός και η διοργάνωση του συνεδρίου στην Ελλάδα, πραγματοποιείται από την ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας), σε συνεργασία με άλλες LGBTI οργανώσεις και ομάδες της χώρας. Η διεύρυνση σε άλλες οργανώσεις, της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής, γίνεται για πρώτη φορά σε ετήσιο συνέδριο της ILGA – Europe, έπειτα από πρωτοβουλία της ΟΛΚΕ. Εκτός από τις LGBTI οργανώσεις που συμμετέχουν στην Τοπική Επιτροπή (ΣΥΔ, Queer Trans, Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Εκπαίδευση, ΛΟΑΤ ΑμεΑ, Athens Pride, Thessaloniki Pride), συμμετέχουν και άλλες ΜΚΟ που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα (Praksis, Θετική Φωνή), καθώς και εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 και Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics 2011.

Μπορείς να υποστηρίξεις εδώ

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!