Το Azerbaijan νικητής της Eurovision

15/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το Azaerbaijan με το τραγούδι Running Scared είναι ο νικητής του φετινού 56ου διαγωνισμού της Eurovision.

Με 221 βαθμούς, το «Running Scared» του Ell και της Νikki κατέκτησε την κορυφή, αφήνοντας πίσω του άλλα μεγάλα φαβορί. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ιταλία (189 βαθμοί) και στην τρίτη η Σουηδία (185 βαθμοί).

Την έβδομη θέση κατέλαβε η Ελλάδα στον 56ο Διαγωνισμό της Eurovision με το Watch my dance που ερμήνευσαν οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike.

Στην φωνή και την γοητεία του Amaury Vassili, του Γάλλου τενόρου φαίνεται πάντως πως υπέκυψαν οι Έλληνες, καθώς το 12αρι της χώρας μας στην Eurovision πήγε σε εκείνον !

Στον πρώτο ημιτελικό πάντως, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοίνωσε πριν λίγο η EBU, η ελληνική συμμετοχή πήρε την πρώτη θέση αφήνοντας τη δεύτερη θέση για το Azerbaijan το οποίο όμως κατάφερε να κερδίσει στον τελικό και την πρώτη θέση.

Πρώτος ημιτελικός

  1. Greece
  2. Azerbaijan
  3. Finland
  4. Iceland
  5. Lithuania
  6. Georgia
  7. Hungary
  8. Serbia
  9. Russia
  10. Switzerland

Δεύτερος ημιτελικός

  1. Sweden
  2. Denmark
  3. Slovenia
  4. Romania
  5. Bosnia & Herzegovina
  6. Ukraine
  7. Austria
  8. Ireland
  9. Estonia
  10. Moldova

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι το οποίο “κέρδισε” την καρδιά των ευρωπαίων για φέτος.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!