XLSIOR FESTIVAL: Περισσότερα από 30.000 άτομα στο νησί της Μυκόνου

21/08/2015

25404-68203Ένα νησί, πάνω από 30.000 άνθρωποι από όλον τον πλανήτη που τους συνδέει η αγάπη και η παγκόσμια γλώσσα της μουσικής. Αυτό είναι το Xlsior, ένα από τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά gay φεστιβάλ του κόσμου, το οποίο διοργανώνεται για 7η χρόνια στην Μύκονο.

Οι υπεύθυνοι ήθελαν να διοργανώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και γι’ αυτό έχουν δώσει τον τίτλο «Xlsior». Πρόκειται για μια οπτικοακουστική πανδαισία με ιδιαίτερο concept. Περιλαμβάνει από μουσική, τρελά shows μέχρι χορό και… gay holidays.

Το φετινό Xlsior Festival διαρκεί πέντε ημέρες (19-23/8). Φυσικά, προσκεκλημένοι είναι και διεθνούς φήμης DJ, οι οποίοι έχουν σκοπό να απογειώσουν το κέφι! Η κάμερα βρέθηκε στην παραλία της Ελιάς όπου πραγματοποίηθηκε ένα από τα εννέα event του φεστιβάλ και κατέγραψε το εντυπωσιακό σκηνικό που είχε στηθεί με την γιγαντοθόνη, τις φωτιές και τα φωτορυθμικά να κυριαρχούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φετινή συμμετοχή από κάθε γωνιά του κόσμου είναι αυξημένη. Ειδικά από την Τουρκία παρουσιάζεται φέτος εντυπωσιακή άνοδος αφίξεων.

https://youtu.be/PpscRv8neo0?t=72

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!