Η πολυτελής gay κρουαζιέρα στη Μεσόγειο

20/08/2015

equinox_618268044Δροσερά κοκτέιλ και σαμπάνια που ρέει άφθονη δίπλα στη μεγάλη πισίνα, ηλιοθεραπεία στο… γρασίδι του καταστρώματος και χορός σε ξέφρενα πάρτι με djs είναι κάποια από τα προνόμια που απολαμβάνουν στην κρουαζιέρα τους με το «Celebrity Equinox» πάνω από 2.700 gay επιβάτες!

Η gay κρουαζιέρα 10 ημερών στη Μεσόγειο με το πλωτό παλάτι ήταν από νωρίς sold out. Το τουρ με τίτλο «Ρώμη, ελληνικά νησιά και Κωνσταντινούπολη», που διοργάνωσε η εταιρία Atlantis, η οποία ειδικεύεται στις gay κρουαζιέρες, ξεκίνησε στις 14 Αυγούστου από τη Ρώμη και θα καταλήξει στην Κωνσταντινούπολη στις 24 Αυγούστου. Προχθές στις 9.00 το πρωί το υπερπολυτελές πλοίο έδεσε στη Σούδα και οι τουρίστες (ζευγάρια και παρέες από 53 χώρες) γνώρισαν τα Χανιά κάνοντας τις βόλτες τους, αγοράζοντας αναμνηστικά, φωτογραφίζοντας το ενετικό λιμάνι, βουτώντας στα καταγάλανα νερά και απολαμβάνοντας εκλεκτές κρητικές νοστιμιές έως τις 17.00.

Με αφορμή τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Σούδας, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων Κώστας Μπροκαλάκης συναντήθηκε με τον καπετάνιο, τον οποίο καλωσόρισε και του πρόσφερε αναμνηστικό και ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά. Ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις του από τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του λιμένος της Σούδας. Προχθές το απόγευμα το «Celebrity Equinox» -με 1.238 άτομα πλήρωμα- έβαλε πλώρη για τη Μύκονο, όπου έφτασε στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης. Οι επιβάτες διανυκτέρευσαν στο νησί των ανέμων απολαμβάνοντας την… εξοντωτική νυχτερινή ζωή στο κοσμοπολίτικο νησί. Στις 5.00 τα ξημερώματα έβαλαν πλώρη για τη Σαντορίνη, όπου θα παραμείνουν έως τις 22.00 και αύριο το πρωί θα βρεθούν στο Μπόντρουμ της Τουρκίας. Από κει θα ταξιδέψουν για το Κουσάντασι, ενώ το ταξίδι τελειώνει τη Δευτέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!