O Dj Kappa Nee στο Xlsior Mykonos 2015

07/08/2015
http://www.kappanee.com/
http://www.kappanee.com/
http://www.kappanee.com/

Έτοιμος και με ανεβασμένη διάθεση υποδέχεται τον Αύγουστο ο αγαπημένος Dj Kappa Nee με ένα ολοκαίνουργιο online dj set με τα καλύτερα remix του είδους σε ρυθμούς commercial tribal house, που θα μας κρατήσει συντροφιά φέτος το καλοκαίρι. Αφορμή για το νέο του δημιούργημα στάθηκε η συμμετοχή του στο φετινό XLSIOR FESTIVAL MYKONOS 2015 που ξεκινάει 19/08 και θα διαρκέσει έως και τις 23/08 στο νησί των ανέμων.

Tο φετινό φεστιβάλ στη Μύκονο θα φιλοξενήσει 26 από τους πιο ταλαντούχους Dj’s από όλο τον κόσμο και ανάμεσά τους 3 Έλληνες DJ που είναι ο GSP, o NICK A και ο Kappa Nee. Το πρόγραμμα των πέντε ημερών περιλαμβάνει εννέα εντυπωσιακά events που θα κάνουν τη Μύκονο να ακουστεί σε ολόκληρο το κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που το Xlsior θεωρείται από τα καλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου.

Ο Kappa Nee θα εμφανιστεί στις 21/08 στο pool party HELL & HEAVEN Bahia-2015 μαζί με τους Dj’s Guga Rahner (Brasil), Rafha Madrid (Spain) και τον Nick A (Greece) στο Porto Mykonos hotel. Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα το μαγικό πάσο που τους εξασφαλίζει την ελεύθερη είσοδο στα πάρτυ, μπορούν να το αγοράσουν από τη σελίδα του XLSIOR (xlsior 2015). To εισιτήριο την ημέρα του event θα είναι στα 30€.

Για όσους δεν καταφέρουν να τον ακούσουν live, υπάρχει πάντα το online!

xlsior 2015 kappa nee event




Δες και αυτό!