Gay ταξιδιωτικό γραφείο: “Ξεχάστε τα αρνητικά και ταξιδέψτε Ελλάδα”

06/07/2015

articleGal_76273_68968.w_hrΤο γραφείο πολυτελών διακοπών για gay, Destsetters, καλεί τους πελάτες του να αφήσουν στην άκρη όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα και να επιλέξουν να επισκεφθούν την Ελλάδα για να ζήσουν μαγικές και αξέχαστες διακοπές.

Παραθέτει επίσης 24 φωτογραφίες για να παρουσιάσει τη ξεχωριστή ομορφιά της χώρας. Τις φωτογραφίες μάλιστα πλαισιώνει το εξής κείμενο:

«Κανείς, όμως, δεν μιλά για την ευγένεια και τη φιλικότητα των κατοίκων της, οι οποίοι ακόμα κι αυτές τις δύσκολες στιγμές έχουν το χαμόγελο στο στόμα και προσφέρουν θερμή υποδοχή σε όλους τους επισκέπτες. Εξάλλου, η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο όμορφους και ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο….»

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες!

Μύκονος
Κύθηρα
Ζάκυνθος
Μεσσηνία
Ίος
Σαντορίνη

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!