Play: Γιατί η Θεσσαλονίκη ξέρει να παίζει διαφορετικά

03/07/2015

nHHHO1x4HzLpmR7PbxGZZC6jd_bΣου αρέσει να παίζεις διαφορετικά στο σεξ; Μένεις μόνιμα ή σκοπεύεις να επισκεφτείς τη Θεσσαλονίκη; Μην αμελήσεις να επισκεφτείς το Play, το πολλά υποσχόμενο sex club στην περιοχή του Βαρδάρη.play 004Βρες την οδό Οδυσσέως και συγκεκριμένα το νούμερο 13. Περνώντας την είσοδο και αφού χαζέψεις λίγο τη συλλογή από ερωτικές ταινίες και από κάθε λογής ερωτικών αξεσουάρ, χαμογέλασε στο παιδί που θα δεις και πλήρωσε την είσοδό σου (8 ευρώ). Άνοιξε τη μεγάλη μεταλλική πόρτα και … βρίσκεσαι στον κόσμο του Play!play 001Εδώ βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις κάθε ενδοιασμό σου πίσω από αυτή τη μεταλλική πόρτα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις λάβεις μέρος σε ένα ιδιαίτερο σεξουαλικό παιχνίδι, στο οποίο γνωρίζεις κόσμο (αν βέβαια δεν έχεις φροντίσει να φέρεις τον δικό σου).play 002 play 003Για τους πιστούς του δόγματος “Σεξ χωρίς ταμπού” το Play αποτελεί το απόλυτο σημείο σεξουαλικής εκτόνωσης. Σε αυτό συναινούν βέβαια τα τρία επίπεδα (300 τμ) γεμάτα εκπλήξεις, ικανά να ικανοποιήσουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Διάλεξε το επίπεδο που σου ταιριάζει και παίξε με τους παρευρισκόμενους σε έναν κόσμο γεμάτο από sling, cross, jail house, dark room, glory holes.

Καλή απόλαυση!

Διεύθυνση: Οδυσσέως 13, Βαρδάρης, Τηλ: +30 2310500535
Ανοικτά: Καθημερινά (Κυρ-Πεμ 11:00-02:00, Παρ-Σαβ 11:00-04:00) Είσοδος: Ολοήμερη είσοδος 8 ευρώ / Δύο ολοήμερες είσοδοι 10 ευρώ.
Web: www.playthessaloniki.gr, Facebook: playthessaloniki, Email: [email protected]
Παροχές: Υπηρεσίες Χώρου Dark Room, Glory Holes, Sex Shop, Sling, Δωρεάν Ιντερνέτ, Δωρεάν Λιπαντικά, Δωρεάν Προφυλακτικά, Ιδιωτικά Δωμάτια[/box]

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!