Κέρδισε το αντηλιακό του καλοκαιριού από το Carroten

30/06/2015

 

Το Carroten και το περιοδικό antivirus σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε την αντηλιακή σας προστασία για το φετινό καλοκαίρι. Για όλο τον Ιούλιο θα κληρώνουμε κάθε εβδομάδα (τέσσερις κληρώσεις σύνολο) από 6 τυχερούς που θα κερδίσουν την αντηλιακή προστασία που επιθυμούν για να αποκτήσουν ακαταμάχητο χρώμα, με ασφάλεια. Το δώρο για κάθε τυχερό-ή νικητή-τρία είναι μία συσκευασία Carroten MAT LOOK – SPF 30 ή μία συσκευασία MAGIC TAN & PROTECT CREAMS SPF 30. Οι κληρώσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα (06/07, 13/07, 20/07 & 27/07). Οι τυχεροί -ές θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία του περιοδικού antivirus ή θα τους αποσταλεί ταχυδρομικώς στην διεύθυνση που θα μας υποδείξουν.

Λήξη διαγωνισμού και συμμετοχών: 27/07 στις 12:00

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Αν δεν σας εμφανίζει τη φόρμα κάντε κλικ εδώ

Τα αντηλιακά που μπορείτε να διεκδικήσετε είναι:

Car15 MATLOOK Cream SPF30 Normal_BOXCarroten MAT LOOK – SPF 30

Η νέα σειρά κρεμών προσώπου φέρει το όνομα το ΜΑΤ LOOK και αποτελεί τη νέα πρωτοποριακή πρόταση της εταιρείας για ευρεία προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία. Χάρη στο ξελιγμένο σύστημα προστασίας IR PROTECTION+ (UVB+LONGUVA), η κρέμα προσφέρει ενισχυμένα φίλτρα προστασίας, με 3πλό μηχανισμό δράσης: ανάκλαση –απορρόφηση – σκέδαση της υπεριώδους ακτινοβολίας, κρατώντας μακριά τόσο την επιβλαβή υπεριώδη- UV – ακτινοβολία (υπεύθυνη για τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση), όσο και από την υπέρυθρη -IR- ακτινοβολία (ευθύνεται για βλάβες της επιδερμίδας – αφυδάτωση, δυσανεξία, ρυτίδες, ατέλειες). Με υφή Hydravelvet, οι κρέμες αποτελούν ιδανική ενυδατική βάση για το καθημερινό μακιγιάζ, ενώ η τεχνολογία Anti-shine προσφέρει στο πρόσωπο ματ όψη που διαρκεί. Διαθέσιμα SPF: 30 – σε 2 τύπους δέρματος (λιπαρή/μεικτή επιδερμίδα, κανονική/ξηρή επιδερμίδα)

carroten_magic_tan_protect_spf30_150mlMAGIC TAN & PROTECT CREAMS SPF 30

  • Με ειδικά μελετημένο Tan Booster 3-πλής δράσης, φυσικής προέλευσης, που βοηθά:
    στην επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος και στη παράταση της διάρκειάς του
  • στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου
  • Με το ισχυρό σύμπλοκο ενυδάτωσης Hydroact, που διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.
  • Το προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.
  • Με άρωμα εξωτικής καρύδας / Διαθέσιμα SPF: 10, 20, 30

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα Carroten: https://www.facebook.com/carroten.gr




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!