Βουλευτής των ΑΝΕΛ: “Το pride του Ηρακλείου φθείρει την ορθόδοξη παράδοση της πόλης”

23/06/2015

2193544_484_355Με το πρώτο φεστιβάλ Υπερηφάνειας που θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Ιουνίου στο πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, τα έβαλε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Δαμαβολίτης.

Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Από τον δήμο Ηρακλείου θα περίμενε κανείς να κάνει εκδηλώσεις ανάλογες με το ιστορικό βάρος της πόλης. Αντί αυτού, συζητάει προτάσεις για εκδηλώσεις όπως το Gay Pride, που μόνο στο άκουσμά τους, φθείρουν με επιδημικό τρόπο την ορθόδοξη παράδοση, που συντροφεύει τον ελληνισμό εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια. Θα το διαφημίσει άραγε με περηφάνια στα φυλλάδια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων; Να πάρουμε όλοι τα παιδιά μας να πάμε».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!