Ψηφίστε για το Βραβείο Κοινού στα Queer Theatre Awards 2015!

QTA_banner

Τα Queer Theatre Awards επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά, για να αναδείξουν τις πιο περήφανες παραστάσεις της χρονιάς, με σύνθημα «Breaking Out»

Τα βραβεία είναι μια συμπαραγωγή του περιοδικού Antivirus, του διαδικτυακού καναλιού GITV και του θεατρικού blog gkoultoura.gr.

Πέρα από τις 9 καθιερωμένες κατηγορίες της κριτικής επιτροπής, τη βραδιά της απονομής θα δωθεί και ένα βραβείο κοινού για την καλύτερη queer παράσταση. Αυτό, όπως κάθε χρονιά, θα ψηφιστεί από τους αναγνώστες του περιοδικού Antivirus και τους επισκέπτες του avmag.gr, μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8 Ιουνίου, σε μια εκδήλωση στο Θέατρο Βικτώρια. Τότε θα μάθουμε ποια είναι η δική σας αγαπημένη φετινή παραγωγή η οποία θα μπει στην οικογένεια των αγαπημένων περήφανων παραστάσεων του κοινού, όπως οι Αδερφές (2011-12), οι Βράχοι (2012-13) και το Cleansed με το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης (2013-14).

Μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστορία του θεσμού και τους προηγούμενους νικητές στον ανανεωμένο ιστότοπο μας www.gaytheatre.gr και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα events μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.

Διαβάστε το δελτίο τύπου των Queer Theatre Awards 2015. 

Για να μάθετε περισσότερα για τις 40 παραστάσεις, κάντε κλικ εδώ.


Μανώλης Βαμβούνης

Αν δεν σας μιλάω εδώ, θα είμαι κάπου και θα βλέπω θέατρο. Ή θα διαβάζω comics. Ή θα βλέπω drag queens στην τηλεόραση. Ή θα βλέπω κάτι με spandex ή περούκες στο σινεμά. Ή τελοσπάντων θα κάνω κάτι απροσδιόριστα geeky. Στο Antivirus είμαι τα τελευταία δύο χρόνια υπεύθυνος των σελίδων του Culture και συνιδρυτής των θεατρικών βραβείων Gay Theatre Awards. Αν δεν με δείτε κάπου έξω (δεν με χάνετε, promise) κυκλοφορώ στο προσωπικό μου blog project www.gkoultoura.gr και στο twitter ως @manolis.




Δες και αυτό!