Η πρώτη πρόταση – gay- γάμου μετά το δημοψήμισμα στην Ιρλανδία

25/05/2015

Η 41χρονη Billie περίμενε πως και πως να ακούσει το τελικό αποτελέσμα του δημοψηφίσματος, σχετικά με τη νομιμοποίηση των gay γάμων, για να κάνει την πρόσταση γάμου στη σύντροφό της.

Μετά την – θετική- ανακοίνωση, η ίδια γονάτισε και ζήτησε σε γάμο την 26χρονη Kate Stoica.

Η Billie -η οποία δεν χρησιμοποιεί επώνυμο- γεννήθηκε στη Σκωτία αλλά ζει στο Limerick τα τελευταία 20 χρόνια, προγραμμάτιζε την πρόταση γάμου τις τελευταίες μέρες.

Η 41χρονη είπε ότι «Το προγραμμάτιζα μαζί με φίλους, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Δεν θα την έκανα αν το αποτέλεσμα ήταν ”όχι”, οπότε δεν ήξερα αν θα την κάνω».

Ανάμεσα στους ανθρώπους που έδωσαν συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι, ήταν και η μητέρα της 26χρονης, η οποία δήλωσε ότι «δεν περίμενα ότι θα έρθει αυτή η μέρα . Είμαι πολύ χαρούμενη για τις δυο τους και για όλους τους άλλους ανθρώπους».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!