Gay ζευγάρι ο Μπέζος με τον Φιλιππίδη

07/05/2015

Στιγμιότυπο 2015-05-07, 5.07.48 μ.μ.Ζευγάρι στη μικρή οθόνη θα γίνουν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος. Οι δύο δημοφιλείς ηθοποιοί βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha προκειμένου να συμπράξουν στην ελληνική βερσιόν μιας κωμωδίας που κάνει πάταγο στη Βρετανία και όχι μόνο, σύμφωνα με την Espresso.

Πρόκειται για το «Vicious» του δικτύου ITV, που επικεντρώνεται στην ιστορία δύο ηλικιωμένων γκέι αντρών, οι οποίοι ζουν μαζί εδώ και περίπου πενήντα χρόνια σε ένα βικτοριανό σπίτι στην περιοχή Covent Garden. Έχοντας πλέον βγει στη σύνταξη, οι δύο σύντροφοι διαθέτουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα, βόλτες με τον σκύλο τους στο βροχερό Λονδίνο, αλλά και γκρίνιες που τους οδηγούν συχνά σε παρεξηγήσεις και καβγάδες.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!