Street πάρτι από την ES Collection Athens 06/05/15

06/05/2015

ES 06 may flyerΜε μία μεγάλη γιορτή εντός και εκτός του καταστήματος θα καλωσορίσει το καλοκαίρι η Ισπανική εταιρία ρουχισμού και εσωρούχων ES Collection στο κατάστημα της, στο κέντρο της Αθήνας στο Μοναστηράκι (θέμιδος 1, πίσω από τη στάση του μετρό στην οδό Αθηνάς) τη Τετάρτη 06 Μάιου 2015 στις 20:00 μμ.

Τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος της ES collection Athens θα σταθούν αφορμή για ένα μαγικό ανοιξιάτικο βράδυ με Fashion Show από τη νέα συλλογή μαγιό και εσωρούχων της εταιρίας, ενώ πριν και μετά το show θα στηθεί ένα street πάρτι επί της οδού Θέμιδος ώστε να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το νέο κατάστημα στη πόλη μας.

Η αγαπημένη ανδρική φίρμα της Ευρώπης, που κατέφθασε στην Ελλάδα την άνοιξη του 2014, ανοίγοντας δύο καταστήματα σε Αθήνα και Μύκονο, μας προσκαλεί σε ένα Grand Opening στο κατάστημα της, στο κέντρο της Αθήνας. Φίλοι που αγαπούν την ES Collection, άνθρωποι από το χώρο της μόδας και της τέχνης αλλά και πολλές εκπλήξεις θα είναι σε αρκετή δόση ώστε να θυμόμαστε τα εγκαίνια σαν το «ES STREET PARTY».

map es collection athens grand opening

Τηλ: +30 2103222283




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!